Amelie+Moi

Een sociaal en duurzaam experience café, shop en meet up ruimte, met food en drinks op kindermaat

Daddycation

Coacht betrokken vaders naar Verbindend Vaderschap via individuele coaching, vadergroepen en trainingen in verbindende communicatie & democratisch opvoeden

Marijke Thoen Geboorte-fotografie

Internationaal gerenommeerde fotografe die gespecialiseerd is in zwangerschapsfotografie, geboortereportages en newborn-fotografie.

Spelotheek De Toverboom

De buurtspelotheek van Ledeberg-Gentbrugge

Zwanger?!

Angélique Coppens (Vroedvrouw & Lactatiekundige IBCLC Geboren in Gent) en Dries Celis (illustrator) zorgen met dit boek dat je vol vertrouwen de zwangerschap, bevalling en kraamperiode tegemoet gaat.

Baker

Een rustpunt voor ouders. Psycholoog met specialisatie in pre- & postnatale ondersteuning en vroeggeboorte.

Groei!

Marina (lactatiekundige en huisarts) en Lien (lactatiekundige, kindervoedingsadviseur en draagconsulente) bieden je (borst)voedingsadvies op maat.

Mic Mac Minuscule

Mic Mac Minuscule, een tweedehands geboortelijst met herbruikte, faire én gepimpte kinderspullen. Voor stijl- & milieubewuste ouders die fan zijn van hip, tweedehands & eco, maar geen zin of tijd hebben om zelf alles bij elkaar te snuisteren.

De Starters-fabriek

De Startersfabriek is een uniek, digitaal en fysiek platform dat alle Gentse startersinitiatieven bundelt.

Netwerk Bewust Verbruiken

Communitywebsite over duurzaam en eenvoudig leven.

Bsit

Bsit is de babysitting app die ouders helpt om in 3 kliks babysitters te vinden in hun buurt, beoordeeld en aanbevolen door hun kennissen en de Bsit gemeenschap.

Happy Nappies

Informeert gezinnen over de voordelen van het gebruik van herbruikbare luiers. Biedt via de webshop enkel de beste luiers aan.

Mums en Bubs

Is samen mét je kind en op je eigen tempo terug fit worden!

Zusse

Een eerstekeus tweedehands winkel voor kinderkledij en speelgoed in het hartje van Gent .

geboorteNEST

Tweedehands geboortelijsten voor bewuste ouders die niet willen inboeten op service of kwaliteit. Origineel en duurzaam!

Heal Thy Body

Praktijk voor voeding en sport. Individuele en holistische begeleiding bij chronische gezondheidsklachten via voeding, leefstijl, suppletie... Outdoor trainingen voor healthy mOms(2B)

MyFamily

Erkende uitbetaler Groeipakket (kinderbijslag). Wil gezinnen meer kansen bieden om zich succesvol en gelukkig te ontplooien in de wereld van morgen.

VBOV

De vroedvrouw is een deskundige op het gebied van zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Zij is medisch geschoold en dé expert bij uitstek om de normale zwangerschap en bevalling en het normale kraambed te begeleiden.